Unlock the full power of your potential

White Crow Selection

werving- en selectiekantoor voor bedienden en kaderleden

enkel vaste jobs

Home

Wie zijn wij ?

op zoek naar werk ?

Schrijf JE in !

Vacatures

White Crow Selection is sinds 2012 het werving- en selectiekantoor voor bedienden en kaderleden, en biedt enkel vaste jobs.

We zijn gepassioneerd door onze job – en de uwe, helpen onze opdrachtgevers in hun rekruteringsproces en consultancy

in Human Resources en onze kandidaten - witte raven - bij hun zoektocht naar de perfecte job!

 

We hielpen reeds meer dan 200 witte raven aan een gepaste job

en 26 bedrijven in verschillende sectoren succesvol aan de juiste match, hun witte raaf !

 

Op zoek naar een nieuwe challenge?

Mail uw CV naar info@whitecrowselection.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Uw gegevens worden met de grootste discretie behandeld!

 

White Crow Selection is hét werving- en selectiebureau dat zich richt op hoger opgeleide kandidaten

met een goede talenkennis, ervaring en de juiste persoonlijkheid en ambitie.

We hebben zowel kennis van als ervaring in de sector en zijn ieder op ons beurt gespecialiseerd in verschillende functiedisciplines.

Als partner voor uw bedrijf gaan wij op zoek naar de juiste match tussen u en de beste kandidaat voor uw bedrijf, uw witte raaf.

 

Wij benadrukken volgende kernprincipes binnen White Crow Selection:

• We zijn professioneel, vooruitstrevend en resultaatgericht.

• We werken discreet, in vertrouwen en met respect.

• We zijn helder in onze communicatie en samenwerkingsvoorwaarden,  geven eerlijk advies en realiseren de gemaakte afspraken.

 

Dit is voor ons de basis voor het streven naar een langdurige samenwerking met onze kandidaten, opdrachtgevers en partners!

 

White Crow Selection beschikt over een omvangrijk en verrijkt kandidatennetwerk.

White Crow Selection biedt oplossingen in vast dienstverband.

Daarnaast begeleiden we u met adviezen rond rekrutering, administratie en sociale wetgeving.

 

White Crow Selection is uw partner in het vinden van uw witte raaf die uw team zal versterken.

White Crow Selection is een erkend werving- en selectie kantoor dat dankzij haar kwalitatief netwerk, haar uitgebreide up-to-date databank en haar jarenlange ervaring in Human Resources, er steeds in slaagt om de juiste kandidaten - witte raven - op een vlotte en professionele manier in contact te brengen met de juiste opdrachtgevers en zo de vacatures kwalitatief in te vullen.

 

Dankzij het uitgebreide netwerk binnen de wereld van HR evolueerde White Crow Selection spontaan tot een search kantoor met een uitgesproken expertise in vacatures voor Sales en Aankoop, Marketing en Communicatie, Logistiek (Import, Export, Trading, …), HR en Allround administratieve profielen.

 

Onze opdrachtgevers kunnen zowel professionele locale KMO's als onderdeel van multinationals zijn.

 

Bij aanwerving bekomen onze kandidaten steeds en meteen een vast contract van onze opdrachtgevers.

 

Bent u  afgestudeerd, werkzoekende of overweegt u een nieuwe job en/of challenge?

Aarzel dan niet om ons vandaag nog te contacteren via mail of telefonisch:

 

Algemeen: info@whitecrowselection.com

Miguelle Remes: Miguelle@whitecrowselection.com of 0485/80.05.21

TESTIMONIALS "A few months ago I started looking for a new job. I quickly came into contact with White Crow Selection in Wilrijk. After a short get-to-know conversation, they presented me a job opportunity in line with my expectations. Thanks to their experience and professionalism, it was an instant match. I would like to thank White Crow Selection for their support and close follow up during and even after the whole selection process!" —––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– "Wat volgens mij de sterkte is van White Crow Selection, is de open communicatie, de eerlijkheid, 
het feit dat ze meedenken met mij, hun persoonlijke aanpak. Je voelt sterk het verschil t.o.v. een kantoor waar ze sterk onder de druk zitten van de targets, waar je een nummer wordt, waar ze eender welke functie zouden voorstellen om toch hun deadline en targets te behalen. Ik heb momenteel nog geen job gevonden via hen, maar ook al hebben ze momenteel niets dat overeenkomt met mijn ervaring en ambitie, weet ik dat ze mee met mij uitkijken, ook hiervan krijg ik op vrij regelmatige basis nieuws over, kortom een goede service!" —––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– "Bedankt voor de hele goede service! Alles is verlopen zoals afgesproken en ik mag maandag beginnen als Sales Support Medewerker!!!" —––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– “Na een jarenlange dagelijkse verplaatsing naar Brussel waar ik als vertaler-tolk werkte, vond ik – in het kader van het huidig mobiliteitsprobleem - de tijd rijp om een geschikte job te zoeken dicht bij huis. Ik reageerde op een interessante jobaanbieding in de buurt en werd een week later gecontacteerd door White Crow Selection. De stijl van White Crow Selection beviel me onmiddellijk : professioneel – to the point – efficiënt. Dankzij de vlotte samenwerking met White Crow Selection, duurde het niet lang of ik kon aan de slag in mijn nieuwe functie. Nu, ruim een jaar later, ben ik nog altijd zeer tevreden met mijn beslissing. Mijn dank gaat uit naar White Crow Selection.” TESTIMONIALS "Mijn indruk omtrent jullie service en onze samenwerking is enorm positief. Hieronder de dingen die voor mij het meest in het oog sprongen. 1) Inschattingsvermogen om match te zien tussen bedrijf en kandidaat Ons eerste gesprek was normaal gezien bedoeld voor een andere functie binnen een ander bedrijf. Toen tijdens dit gesprek al redelijk snel duidelijk werd dat dit niet de geschikte functie was voor mij, gaven jullie aan dat de functie die jullie toen hadden openstaan 
bij bedrijf X misschien wel iets voor mij was. Jullie konden toen uitmaken dat mijn drive volgens jullie goed aansloot bij 
de cultuur van bedrijf X. Iets wat ik nu bijna 10 maanden later enkel kan bevestigen. 2) Zeer goede en proactieve algemene opvolging doorheen de verschillende stappen die je als kandidaat doorloopt binnen de aanwervingsprocedure. Ik denk dat ik jou 
altijd voor en na elke fase aan de lijn heb gehad. Soms zelfs gewoon een telefoontje 
om te horen hoe alles ging en of ik nog extra vragen had. Dit gaf aan mij het gevoel dat jullie echt bezig zijn met de mensen die jullie ergens proberen te plaatsen. 3) Wat mij het meest is bijgebleven, is hoe White Crow Selection is omgegaan met 
de situatie bij mijn vorige werkgever en hoe jij het toen voor mij hebt ’opgenomen’. Ik ben onterecht ontslagen bij mijn vorige werkgever om dringende redenen. Ik heb dit van bij ons eerste contact in alle openheid uit de doeken gedaan. Toen bleek dat mijn ex-werkgever nog negatiever was dan ik had verwacht, heb je mij opgebeld om te bekijken hoe we dit konden ’counteren’. Dit geloof in mijn kijk op de feiten en de ’drive’ om mij hierin te helpen, vind ik tot op vandaag nog altijd fenomenaal. Daarvoor nogmaals: bedankt. Dit zijn de drie belangrijkste dingen die mij zijn bijgebleven."

Mail uw CV naar

Info@whitecrowselection.com

 

Uw gegevens worden met

de grootste discretie behandeld!

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Privacy verklaring

Rechten Verplichtingen Werknemer & Bureau

Vind je geen passende job?
Solliciteer dan zeker spontaan via info@whitecrowselection.com !
Wij contacteren je dan als we een passende job voor je gevonden hebben.

 

Volg ons ook via onze Linkedin en Facebook bedrijfspagina’s ‘White Crow Selection’
om op de hoogte te blijven van onze nieuwste jobopportuniteiten.